Bardancing Beatz

 

 Afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren we twee keer geopend. Een daarvan was zaterdag waar wij rond een uurtje of 12 de sinterklaas en zijn pieten het podium zagen betreden. Na hun knallende binnenkomst pakten de sint zijn grote sinterklaas boek erbij en riep hij een paar mensen naar voren die een cadeautje in ontvangst mochten nemen. Na de sint zijn vertrek werd het nog een knallend feestje zoals altijd en draaide de dj de beste plaatjes aan elkaar. Naast zaterdag waren wij ook de gebruikelijke zondag weer geopend. Zoals altijd was het erg gezellig en onder het genot van het drankje werd het weekend afgesloten en gingen we weer een school/werk week tegemoet.

Aanstaand weekend

Aankomend weekend zijn wij maar 1 keertje geopend en dat is de standaard zondag. Het zal weer een knallend feestje worden zoals elke zondag. De deuren zullen op zondag  4 uur geopend zijn ! Ook is er dan een mogelijkheid om gelijk je kaartje voor het aankomende kerstfeest van 25 december te halen die aan de bar verkrijgbaar is voor maar 5,-.

Tuintje party

Over 2 weken is het zover, het thema waar vorig jaar alleen maar positieve reacties over te horen waren. Daarom besloten wij om dit thema erin te houden en zal vrijdag 17 december de Beatz tot een van de mooiste tuin discotheek worden omgetoverd. De entree is helemaal gratis en een super feest om je weekend goed te beginnen.

Kerstfeest

Het komst steeds dichterbij; het altijd knallende kerstfeest in de beatz. Zorg daarom ook dat je erbij bent op eerste kerstdag die dit jaar valt op zaterdag 25 december. Om te zorgen dat je erbij bent zal je een kaartje moeten kopen voor maar 5,-. De kaartjes gingen afgelopen zaterdag in hoog tempo over de bar en er zijn er nog een aantal verkrijgbaar dus zorg dat je er snel bij bent. Voor de laatste foto´s, info en ander zaken check de site www.beat-z.nl! Nog een fijne school/werk week en tot aanstaande zondag!!!

Groetjes, het bestuur