Kom in de Kerstsfeer met fanfare Juliana

Aanstaande Zaterdagavond, 11 december houdt fanfare Juliana een concert. Een concert wat speciaal bedoeld is om alvast in de kerstsfeer te komen. Zo na Sinterklaas zet iedereen langzaam zijn kerstboom op en kijkt vol verwachting uit naar het kerstfeest. Met  dit concert willen we u de kans geven om nog meer te genieten van het gevoel dat de Kerst er aan zit te komen. En dan hebben wij het  natuurlijk niet over de kerststress bij de vraag of de kalkoen dit jaar wel groot genoeg zal zijn. Maar die relaxte sfeer van kaarsjes in huis en de sneeuw die buiten  naar beneden dwarrelt terwijl je nergens meer heen hoeft.

Op deze avond zal de fanfare een aantal mooie stukken spelen die, de kerstsfeer echt op kunnen roepen. Zowel een aantal standaard kerstliederen als de wat minder voor de hand liggende stukken die niet meteen mee te zingen zijn maar juist wel dat kerstgevoel oproepen. Overigens zullen wij de teksten van alle liederen die wij spelen voor u in een boekje zetten zodat u, als u wilt, uit volle borst mee kunt zingen.

Het Kerstsfeer-concert zal plaatsvinden in partyherberg “Het Blesse Paard”, welke die avond ook geheel in kerstsfeer zal zijn. Er zal die avond ook speciaal koffie met heerlijke huisgemaakte apfelstrüdel voor u klaar staan. Het concert zal ongeveer een uur duren. Na afloop staat er voor elke bezoeker een heerlijk glaasje warme glühwein klaar.

Klinkt deze avond u ook zo gezellig in de oren?

Kom dan aanstaande zaterdagavond naar het Kerstsfeer-concert in “het Blesse Paard”. De zaal gaat open om 19.00 uur zodat u eerst een lekker kopje koffie kunt drinken. Om 19.45 uur zal het concert echt van start gaan. Tot dan.

Met muzikale groeten, Fanfare Juliana