De Blesruiters … altijd en overal actief

De data van het winter-oefenspringen zijn:

zondag 19 december 2010 en in 2011 op de zondagen 16 januari, 20 februari en 20 maart.

Ook dit jaar willen Piet van der Mespel en Ton Zuidgeest het winter oefenspringen weer organiseren. Wij hopen dat het dit seizoen weer 4 keer mag plaatsvinden. De bedoeling is wel dat als je je opgeeft je minstens 3 keer komt.

Aanvang is om 11 uur, maar als experiment hebben wij de startvolgorde omgedraaid. Hierdoor hoeven de deelnemers, die al meer ervaring hebben en hoger springen, minder of niet onnodig te wachten. Wij beginnen dus met “hoog” en eindigen “laag”.

Vanaf zaterdag 27 november ligt de inschrijflijst op de bar in het clubhuis.

Als je mee wil doen vul dan je naam, de naam van je paard of pony in en de hoogte die je maximaal wil springen.

Ook niet “Blesruiters” kunnen meedoen tegen een kleine vergoeding van  € 4,- per keer. Houd de website www.blesruiters.nl in de gaten voor meer informatie. Na afloop van de eerste winter-oefenspringen op zondag 19 december a.s. zullen de clubkampioenen bekend gemaakt worden. Er zijn verrassende uitslagen, vooral ook voor de bixieruiters, dus kom allemaal! Ouders, grootouders, familie, vrienden … iedereen is van harte welkom. Wij maken er weer een mooie dag van.

De winterstop voor alle lessen is van

zaterdag 18 december t/m zaterdag 1 januari 2011.

Wij wensen iedereen

hele gezellige Kerstdagen toe en voor 2011

alle geluk, sportiviteit en bovenal gezondheid.

Het Bestuur