Thom van Beek geplaatst voor het NK Alround

Afgelopen weekend vond de plaatsingswedstrijd voor het NK allround plaats in Eindhoven. Vanwege het slechte weer op tijd vertrokken vanuit Stompwijk en ook op de open ijsbaan van Eindhoven waren de weersomstandigheden zeer slecht. Zo waaide de sneeuw over de baan en had menig schaatser te maken met tegenwind waardoor er een grote variatie ontstond in de rondetijden. Daar kwam nog bij dat Thom ziek was waardoor het een extra goede prestatie is dat hij zich wederom voor het NK heeft weten te plaatsen. De uiteindelijke negende plek in het eindklassement was voldoende voor de plaatsing. Het NK allround zal plaatsvinden na de kerst, op 27, 28 en 29 december 2010, in Thialf, Heerenveen. Ook dit NK zal live uit worden gezonden door de NOS. Omdat het om een NK alround gaat, zal Thom op alle drie de dagen te zien zijn. Allemaal kijken dus! Thom beterschap en heel veel succes!


Winfried, Annelies, Sanne, Ralph en Iris