Bardancing Beatz

Afgelopen weekend

Het vorige weekend waren we helaas maar 1x geopend en dat was op de zondag. Al om 16:00 werden de deuren geopend en kon je weer heerlijk je weekend afsluiten met een heerlijk drankje en de beste nummers van 2010. Ook kon je weer kerstkaarten halen en ze vliegen als warme broodjes over de bar.


Aanstaand weekend

Aanstaand weekend zijn we 2x geopend en dat zal zijn op de vrijdag en de zondag. Op de vrijdag zullen we tuintje party als thema hebben. Je zou nu wel denken wat is dit nou weer voor een thema, maar na vorig jaar goeie reacties te hebben gehoord besloten we om het nog is een keertje te doen. We toveren Beatz om in de allermooiste indoor tuin die je ooit in je hele leven hebt gezien. Met alles wat je erin kunt terug vinden. Exotische planten bomen struiken bloemen enz. De deuren zullen om 21:00 open gaan en de entree is gratis!! Ook zijn op deze avond weer kaarten verkrijgbaar van het volgende feest namelijk kerstfeest. Ook zijn we weer zondag geopend vanaf 16:00 uur waar je weer je weekend kan nabespreken en kaarten kunt halen voor Kerstfeest.


Kerstfeest

Op eerste kerstdag geven wij het altijd gezellige kerstfeest. We zullen Beatz dan omtoveren in de kerstsfeer van 2010. De ingang zal ook helemaal anders worden dan dat je normaal gewend bent. Om wel bij dit feest aanwezig te kunnen zijn zul je een kaartje moeten kopen aan de bar bij ons, er zit wel een prijsje aan vast namelijk € 5,-. Je kunt ze ook op de avond zelf halen indien ze voorradig zijn, maar dan zul je wel wat meer moeten betalen namelijk € 7,50. Wees er snel bij want op=op. De deuren zullen op de avond zelf rond 21:00 open gaan.

Nog een fijne school/werk week tegemoet en tot vrijdag!

Groeten het Bestuur