Jazz like that

 Hallo allemaal

Via deze weg  willen we iedereen die aan de show heeft meegewerkt, ook achter de bar hartelijk bedanken! Oma van Rijn voor de gemaakte pakjes van groep 1! De kids/moeders hebben heel veel geoefend om dit tot een succes te brengen. Mooi gedanst dames!…wat hebben jullie een prachtig kostuum! Iedereen heeft zich voor 100% ingezet voor deze prachtige Kerstshow van Jazz Like That! Dat vinden wij heel bijzonder en dat doet ons heel veel. Alle familie’s en vrienden en iedereen die is komen kijken naar de shows, geweldig dat u er was!!! Muziekcentrum Zoeterwoude bedankt voor de gastvrijheid!

Voor de DVD met films incl. gemaakte foto’s tijdens de voorstelling kan je bij Maria terecht. Als je snel bent, heb je ze nog voor de kerstvakantie thuis.

Leuk om jezelf nog eens terug te zien! Voor DVD info: Carmen 06-40241754

Maria, Theo, Jos en Carmen