Hercules-Stompwijk ‘92

Zaterdagavond was Stompwijk in Den Haag te vinden bij Hercules. De dames van Hercules staan boven in de lijst, de dames van Stompwijk ’92 in de ondermood dus we wisten dat het een lastige pot zou worden. Daarentegen was iedereen scherp en wilden we het de dames van Hercules moeilijk gaan maken. De eerste helft leek Stompwijk wat overdonderd, de eerste 2 doelpunten gingen gelijk op, daarna liep Hercules in no-time uit. Voor dat we het wisten stond het 9-2 voor Hercules en moest het spelletje van Stompwijk aangepast worden. Vervolgens is Hercules de eerste helft niet verder uit te lopen en ging het wisselsignaal bij een stand van 17-7 De tweede helft leek duidelijk beter, Stompwijk wist verschillende keren goed te scoren en we leken het spelletje tegen Hercules beter te handhaven. De dames werden vermoeid en Stompwijk liep iets in. Uiteindelijk heeft Stompwijk de wedstrijd verloren in de eerste helft, de tweede helft ging gelijk op. De eindstand werd 32-21 in het voordeel van Hercules. Komende zondag spelen we thuis en beginnen we de eerste helft met het spelletje van de tweede helft. Eens kijken of we dat de derde helft uit kunnen breiden.. begrijpt u?

Zondag om 12.00uur in Stompwijk tegen ROAC, ben u erbij?

Studio Oase sponsort de wedstrijdbal. Wij danken de sponsor alvast voor haar bijdrage.

Groetjes, Dames I handbal