Bardancing Beatz

Afgelopen 2 weekenden

Na een tussenstop van 2 weken zijn we er weer met ons stukje over de afgelopen weken. Vorige weekend hadden we zaterdags het altijd gezellige en uitverkochte Kerstfeest. We hadden buiten de boel een beetje opgevrolijkt met een paar kerstbomen en natuurlijk de gezellige kerstlichtjes. Voor dit feest had je een kaartje nodig en die waren helaas voor de mensen die er geen een hadden uitverkocht. De deuren gingen rond 21:00 open en gelijk kwamen de eerste klanten al binnen voor een gezellig dansje en een drankje. Niet lang daarna stond de gezelligste kelder van het hele land vol en kon de avond pas echt beginnen. De kerstman kwam ook nog even langs en tot onze verrassing ging hij achter de draaitafels staan en gooiden de lekkerste nummer van het jaar 2010 in de platenspelers. Het feest ging nog door tot in de late uurtjes waarna we daarna iedereen nog fijne kerstdagen wensten en een goede reis richting huis.

Afgelopen vrijdagnacht hadden we oud en nieuw feest. Zoals ieder jaar hadden we voor bij ons in de vaart een groot vreugdevuur waar weer vele mensen van hebben genoten. Het vuur ging rond kwart over 12 aan nadat iedereen elkaar gelukkig Nieuwjaar had gewenst. Vanaf 00:30u kon je gezellig bij ons een Nieuwjaarsdrankje komen halen en iedereen die je normaal nooit/weinig ziet gelukkig Nieuwjaar wensen. Rond een uurtje of half 2 stond de kelder tot aan het plafond gevuld met mensen. Rond een uurtje of 05:30 gingen de laatste mensen weg en sloten we af na een gezellige avond.

Aankomend weekend

Aanstaand weekend zijn we maar een keertje geopend en dat is natuurlijk op  zondag. De tijden zijn ook wat veranderd namelijk i.p.v. 16:00 zijn we nu om 18:00 geopend tot een uurtje of 23:00. Hier kun je weer het weekend gezellig nabespreken onder het genot van een drankje en de lekkerste nummers.

ZZ

Met het nieuwe jaar begint ook altijd het zaalvoetbaltoernooi ZZ. Wij doen net als vorig jaar weer mee en gaan natuurlijk voor de hoofdprijs. Aanstaande zaterdag zullen we helaas niet te zien zijn in de zaal.

Ladies Night

Vrijdag 14 januari zullen we weer open zijn op vrijdag en hebben we als thema Ladies Night. Dat houdt in zoals de naam al zegt dat de vrouwen de hele avond in het voordeel zullen zijn! De deuren zullen om 21:00 geopend zijn en de entree is geheel gratis. Voor verdere informatie over deze avond houd de site in de gaten of lees elke week het DK stukje.

We wensen nog iedereen een gelukkig 2011 en hopen jullie nog vaak te zien in Beatz!

De groeten, Het Bestuur