CDA trakteert Stompwijkse ouderensoos op verse oliebollen

Op dinsdag 28 december trakteerden leden van het CDA oliebollen tijdens de ouderensoos. “De oliebollen vielen erg in de smaak”, aldus gemeenteraadslid Yvonne van Boheemen. Het uitdelen van oliebollen aan de KBO soosleden in Stompwijk maakt deel uit van de inmiddels traditionele CDA oliebollenactie in een zevental verzorgingstehuizen binnen onze gemeente.  Tijdens het uitdelen vroeg gemeenteraadslid Yvonne van Boheemen de aandacht voor de aankomende bezuinigingen binnen de gemeente, waarbij lastige keuzes moeten worden gemaakt. Yvonne riep aanwezigen op om in contact te blijven met de gemeente politiek zodat het CDA op de hoogte blijft van de mogelijke knelpunten. Daarnaast werd er kort stilgestaan bij de komende verkiezingen van Provinciale Statenverkiezingen op 2 maart. Dit worden belangrijke verkiezingen omdat de leden van de Provinciale Staten de Eerste Kamer kiest. Voor het huidige minderheidskabinet is het belangrijk dat zij voldoende steun krijgt uit de Eerste Kamer om voorstellen door te voeren die nodig zijn.

Namens het CDA, Yvonne van Boheemen