Gezellige SOS-klaverjasmiddag in het Blesse Paard

 

Ondanks de sneeuw en gladheid op de Stompwijkse wegen, kwamen vele kaarters op Tweede Kerstdag naar de jaarlijkse klaverjasmiddag in het Blesse Paard. Als Oranjevereniging kijken wij terug op een zeer geslaagde middag; alle tafels waren bezet; de loten voor de loterij werden goed verkocht en er heerste een gezellige sfeer. Zoals bekend wordt de opbrengst van deze middag gebruikt voor de activiteiten op Koninginnedag en Bevrijdingsdag. Na de tweede kaartronde werd de loterij gehouden. Mocht het klaverjassen deze middag niet zo lukken dan was er door de loterij altijd nog kans om met een prijs naar huis te gaan.

We vinden het erg leuk om ieder jaar weer een aantal nieuwkomers te verwelkomen op onze traditionele SOS-kaartmiddag. Dit jaar waren de nieuwelingen afkomstig van de klaverjas-beginnersclub die op vrijdagavond in het Dorpshuis de fijne kneepjes van het kaarten onder de knie proberen te krijgen. Wij bedanken Anneke van Bemmelen voor het initiatief om mensen enthousiast te maken voor het klaverjassen en hebben als dank een mooie plant bij haar thuis bezorgd.

Hieronder volgt de uitslag:

1.    Nel en Arno Turkenburg    6406

2.  Tim van Rijn en Roy van der Voort 6057

3.  Fried en Lia de Jong 5974

4.  Roeli en Cock van der Vegt 5947

5.  Cees Overdevest en Jos Luiten 5762

6.  Bertus Rijgensberg en Lenie van Ruijven 5649

7.  Maurice van der Bosch en Marcel Zuidgeest 5548

8.  Combinatie Lelieveld – Zirikzee 5476

9.  Theo en Tom van Marwijk 5435

10.  Peet Zandbergen en Fred 5376

11.  Lenie en Ton Zuidgeest 5349

12.  Jos Olijhoek en Ron Knijnenburg 5340

13.  Jack Overdevest en Kees Doelman 5319

14.  Marco en Martijn 5287

15.  Gerda van der Bosch en Ank van der Bosch 5258

 De Aanmoedigingsprijs was voor Wil en Hélène van der Bosch, zij gingen beide met een mooie plant naar huis. Wij bedanken Jan van de Burg voor zijn hulp en het Blesse Paard voor de gastvrijheid en hopen u ook dit jaar weer te ontmoeten op Koninginnedag en Bevrijdingsdag.

Stichting Oranjefeesten Stompwijk