Kerstviering K.B.O.

 

Dinsdag 21 december begonnen we enigszins verlaat (wegens het slechte weer, zat Mevr. Hoogervorst vast in de file) aan een mooie viering in het Dorpshuis. Deze werd opgeluisterd door het parochie koor. Na de viering togen we naar Het Blesse Paard. Sjaak vroeg aan de autobezitters, wat mensen mee te nemen. We zitten al vroeg in de winter, de weg was moeilijk te lopen. Met dank aan deze chauffeurs. Na een lekker kopje koffie met gebak, werden we welkom geheten door de voorzitter. Daarna was het tijd voor een borreltje om de eetlust op te wekken. Wat zoutjes en nootjes erbij, we vermaakten ons prima! Veel gepraat of we elkaar jaren niet gezien hadden. Na verloop van tijd gingen we aan tafel. Een ieder zocht een plekje aan één van de mooi gedekte tafels. Mevr. Hoogervorst ging ons voor in het gebed.

Inmiddels was ook het muziekgezelschap van Aad Paardekoper binnen gekomen. Hij verzorgde de middag met rustige achtergrondmuziek. Tussen de gangen door werden er nog verschillende kerstgedachten voorgedragen. Het bestuur had een overheerlijk diner samen gesteld waar we enorm van hebben genoten. Maar aan alles komt een einde. De koffie kwam in zicht vergezeld van een lekker likeurtje. Na de sluiting door de voorzitter en het bekende gezegde van Jan van de Bos …………(ik heb gezegd en dank U wel) togen we weer huiswaarts. Met dank aan het bestuur, voor deze gezellige dag.

Ik wens iedereen  een gezond 2011

Groetjes Ria van Dijk (die van de Akkermunt)