Bardancing Beatz

 Afgelopen weekend Een hele goedemorgen, goedemiddag of goedenavond het ligt er maar net aan wanneer je het leest. We waren deze keer eenmaal geopend, namelijk op de zondagavond vanaf 18:00 tot een uurtje of 23:00. Het was weer onwijs gezellig, waarin het weekend weer kon worden nabesproken onder het genot van een biertje. Het ZZ is afgelopen zaterdag begonnen. Wij hoefden toen nog niet te spelen maar de mannen van The Limit wel. Ze maakten het wel heel erg spannend voor ons en voor zichzelf. Ze stonden tot en met de laatste 10 sec met 1-0 achter maar door een geweldige goal van Lars konden ze nog net een puntje binnen halen. Wij zullen a.s. zaterdag in actie komen tegen FC Benson. Dit wordt een waar spektakel wat je natuurlijk kan missen. We zullen om 20:40 spelen dus wees er bij en moedig ons natuurlijk zo hard als je kan aan.


Aanstaand Weekend Dit weekend zijn we op de vrijdag en de zaterdag geopend! Op de vrijdag hebben we als thema Ladies Night. Zoals de naam al zegt zijn de vrouwen deze avond in het voordeel. Ze zullen korting krijgen op diverse drankjes. Ook zullen de DJ’s de speciaal aangevraagde plaatjes van de dames gelijk in de platenspelers gooien, dus trek zaterdag je leukste kleding en schoenen aan zodat je weer lekker los kan gaan op het podium! Ook zullen we weer op de zondag zijn geopend alleen weer een verandering in de tijd!! Vanaf nu zullen we om 18:00 open gaan tot een uurtje of 23:00. Dan kun je weer een gezellig drankje komen drinken of gewoon op de lekkerste nummers dansen.


Footloose Vrijdag 28 januari zijn we weer geopend op de vrijdag en dan hebben we als thema footloose. We hebben dit thema vorig jaar al eerder gehad en kregen allemaal leuke verhalen te horen over deze avond. Na lang overleg hebben we dus besloten om het dit jaar nog maar eens te gaan doen. We zullen deze avond 3 oeroude kroegspellen gaan geven. Wie meedoet gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis. Voor verdere informatie surf dan naar onze site: www.beat-z.nl

 De agenda voor januari. Zet alvast deze datums vast zodat je niks mist!.

 Vrijdag 14 januari  Ladies Night

Vrijdag 28 januari  Footloose