Bijna, bijna, bijna gaan we weer los!!!

Weer en wind hebben Prins Wim de 3de, Page Margret, Opper Ronald en de mannen van de Raad van 11 weer getrotseerd om bij iedereen het Carnavalsboekje te bezorgen. Ook werden er dit weekend weer loten verkocht voor de loterij. Het weer werkte op zaterdag iets minder mee dan op zondag, maar de Prins, Page, Opper en de jongens van de Raad van 11 laten zich natuurlijk niet zomaar uit het spreekwoordelijk veld slaan. Op zaterdag waren de buitenwijken van Stompwijk aan de beurt en op zondag gingen we in het dorp langs de deuren. Graag willen wij hierbij ook iedereen bedanken voor het kopen van de loten want zoals jullie natuurlijk wel weten gaat de gehele opbrengst naar het kinderen— en ouderen carnaval. Als u geen boekje heeft ontvangen kunt u telefonisch contact opnemen met Nel Klijn nr. 0715803493.

Op zaterdag 22 januari komt ‘De Gaanders Dance Night’ er aan.  Dit festijn vindt plaats zoals altijd in het altijd gezellige Blesse Paard. Dit jaar zal DJ Kevin, die jullie misschien ook nog wel kennen van het straatcarnaval van afgelopen jaar, de plaatjes aan elkaar draaien. Ook is onze huis DJ Jan Groeneweg er natuurlijk weer bij. Er worden op deze avond verschillende soorten muziek gedraaid van 1980 tot 2010.Ook kunt u zich vanaf heden aanmelding via de site voor de optocht, want deze staat natuurlijk binnen de kortste keren weer voor de deur. Er zijn zelfs al groepen die al begonnen zijn met brainstormen of zelfs al voorzichtig met bouwen.

Hier nog wat data : 22 januari: Gaanders Dance Night (Blesse Paard), 2 t/m 9 maart: Carnavalsweek. Voor meer info en data`s www.degaanders.nl  P.R. De Gaanders