Bardancing Beatz

 Afgelopen Weekend

Afgelopen weekend waren we geopend op vrijdag en zondag. Op vrijdag hadden we als thema Ladies Night. Hier hadden de dames korting op onze drankjes. De deuren gingen om 21:00u open maar de actie gold tot 23:00u dus de kelder stond al snel vol. De DJ’s draaiden ook weer de lekkerste nummertjes die de dames aanvroegen waar weer lekker op werd gedanst. Helaas kwam er aan deze geweldige avond een einde en ging iedereen richting zijn/haar bedje. Zaterdag hadden wij onze eerste poulewedstrijd van het ZZ. We moesten tegen het gevreesde FC Benson. We hoorden de dag ervoor dat we met 10-0 zouden verliezen en dat ze met 3 man in het veld nog van ons zouden winnen. Zaterdagavond was het dan zover, zouden zij van ons winnen? Als je het gezien hebt zag je natuurlijk hoe goed wij waren en dat we 2-0 voor kwamen. Daarna kon je de spanning snijden omdat FC Benson 2-2 maakten, maar wij geven niet zomaar op en met nog 30 sec op de teller scoorden wij de 3-2. Dus de eerste 3 punten zijn binnen en we gaan natuurlijk voor het kampioenschap. Aanstaande zaterdag hoeven we niet te spelen i.v.m. de carnaval in het Blesse paard. We waren op zondag ook weer geopend en konden lekker het weekend nabespreken en vooral ook de ZZ wedstrijd. Het foute uurtje kwam ook langs en er werden de foutste en gekste nummers gedraaid.

Aankomend weekend

Deze week zullen we maar 1x geopend zijn en dat is natuurlijk op zondag. Daar kan het weekend weer worden nabesproken onder een genot van een drankje.

Footloose

Volgende week vrijdag 28 Januari zullen we als thema footloose hebben. Vorig jaar hebben we dat ook al  een keer gedaan en na de leuke reacties die we kregen hebben we besloten om het nog is een keertje over te doen. Op deze avond staan de ouderwetse kroegspellen centraal. Als je meedoet maak je natuurlijk kans op een van de leukste prijzen die je ooit maar kunt bedenken. De entree zal geheel gratis zijn en de deuren zullen rond 21:00u wagen- wijd voor je open staan. Wil je meer weten over ons, onze feesten of wil je gewoon foto’s bekijken van de vorige feesten? Surf dan snel naar de site: www.beat-z.nl

Nog een fijne werk/school week en tot gauw!

Groeten, Het bestuur