Bardancing Beatz

Afgelopen weekend waren we maar 1 keer geopend. Dit was op de zondag.

Het liep geleidelijk aan vol en iedereen had het met elkaar over het afgelopen weekend. Dit allemaal onder de lekkerste beats en onder het genot van een drankje. Het foute uurtje kwam zoals gewoonlijk ook weer langs. Maar aan een gezellige avond komt jammer genoeg ook een einde, en om half 12 werden de deuren gesloten. Dit weekend was er jammerlijk genoeg geen ZZ. Dit omdat de Gaanders hun befaamde “Dance Night” hadden.

Volgende week is er wel weer ZZ. Dan moeten wij optreden tegen Orion. Zullen wij onze voorgangers kunnen verslaan? Na onze stunt tegen FC Benson hebben wij er alle vertrouwen in. Wij moeten om 21.30 tegen onze rivalen. Komt dat zien en schreeuw ons naar de overwinning! Aankomende week zijn wij twee keer geopend.

Vrijdag met het thema Footloose. Na de goede reacties vorig jaar hebben wij besloten dit opnieuw te doen. Op deze avond staan een aantal ouderwetse kroegenspellen centraal. Als je meedoet maak je kans op een paar leuke prijzen!

Ook de kaartverkoop van Aprés Ski Party gaat 28 januari van start! De deuren gaan om 21.00 open en de entree is geheel gratis!Ook op de zondag zullen wij weer open gaan. Hier kun je het weekend nabespreken en de nieuwe week weer inleiden.

Op 12 maart houden wij onze Aprés Ski Party!

Na vorig jaar DJ Kicken als dj hebben gehad, hebben wij dit jaar DJ Maurice kunnen strikken! Deze DJ staat natuurlijk bekend om zijn Aprés Ski nummers. Hij zal deze ook in Beatz laten horen. Kaarten voor dit geweldige feest zijn maar €5,- per stuk en vanaf vrijdag 28 januari te halen! Wees er snel bij, want op is op!

Wil je meer weten over ons, onze feesten en onze agenda?

Surf dan snel naar onze site : www.beat-z.nl !

Wij wensen jullie nog een fijne school en werkweek en we zien jullie snel genoeg weer.

Met vriendelijke groeten, Bardancing Beatz