Srednaag-Ed

wint Kouwekippentoernooi 2011 !!

Afgelopen vrijdag 21 januari, terwijl heel Nederland de finale van TVOH aan het kijken was werd er op sportpark de Meerhorst gestreden om een kouwe kip. Dit jaarlijks zaal-voetbal evenement met eigen spelregels wordt georganiseerd door AC Meerlaan. Deelnemende teams: ZZ, Syndicaat, De Brothers, Srednaag-Ed en natuurlijk de organiserende en bijna altijd winnende ploeg AC Meerlaan.

De spelregels waren dit jaar als volgt: zodra er gescoord was moest de doelpuntenmaker het spelletjeshok in om daar in 20 seconden tijd zoveel mogelijk extra punten te scoren voor het team. Dat kon door te gaan bliklopen, bokjespringen, korfbal en vele andere onzin spelletjes te doen.

U begrijpt dat sommige hier zeer fanatiek in waren, speciale vermelding voor de gebroeders Olyhoek die werkelijk alles gaven voor een paar extra punten (dachten ze)..

De wedstrijden werden opgefleurd door de muziek van DJ Gert (waarvoor onze dank) Na een zinderende strijd, met veel doelpunten over en weer en met spannende wedstrijden kwam een ieder bij elkaar in de kantine voor de 3e helft en natuurlijk de prijsuitreiking.

Daar kwam nog een verrassing van de organisatie, alle strijd bleek voor niks geweest. De behaalde punten per team werden met 1 worp in de prullenbak gegooid en er kwam een rad van fortuin tevoorschijn met daarop de namen van de teams. Vervolgens werd de uitslag van het toernooi dus bepaald door het rad. Nadat ZZ 3e, ’t Syndicaat 2e en de Brothers 4e waren geworden, bleven er nog 2 teams over in de finale van het kouwekippentoernooi 2011. Deze werd uiteindelijk met grote overmacht gewonnen door de gele kanaries van Srednaag Ed die daarmee AC Meerlaan verwees naar de 5e en laatste plek.

Wij danken hierbij de organisatie voor het geweldige toernooi en de gezellige 3e helft, en wij komen volgend jaar met veel plezier onze titel verdedigen.

Faala x3  

Pr commissie  Srednaag Ed

Follow us to RIO on twitter @srednaaged