Ferdinand 4e, Edward 6e tijdens district finale Leiden

Zaterdagochtend 15 januari om kwart voor zeven waren we met zes rijders aan de start voor de district finale. Lianne reed als eerste. Ze reed op twee én op een ronde een mooi pr. Nadine had pech en viel bij twee ronden. Bij een ronde had ze wel een pr. Nadine kan haar draai in Leiden nog niet echt vinden. Kees en Tom reden wel pr”s. Waarbij Tom bijna uit de bocht vloog. zo hard ging hij op het rechte eind. De bochten zijn ook erg klein vergeleken bij de Uithof.

De twee broertjes Edward en Ferdinand haalden wisselend succes. Waar Edward verleden week onder de 39 sec. reed, deed Ferdinand dit nu. Over een rondje hadden ze allebei een pr.

Omdat er heel veel deelnemers waren, 44, werden er zes medaille’s uitgereikt. Ferdinand mocht de vierde medaille in ontvangst nemen en Edward de zesde. Gefeliciteerd jongens, goed gedaan. Wij als ijsclub blijven dus goed presteren in het district.

Marjo van Veen

Kijk voor de volledige uitslag op www.ijsclubstompwijk.nl