Gaanders

!! DANCE NIGHT EEN ZEER GROOT SUCCES !!

Afgelopen zaterdag was het dan zover, de DANCE NIGHT vond weer plaats in het Blesse Paard. Voor ons als Carnavals Vereniging de Gaanders is het altijd afwachten hoe dit concept als feestavond uitpakt. We kunnen nu al zeggen dat het een geslaagde avond was, want het publiek is massaal naar de Bles gekomen voor een leuke avond.

Onder muzikale leiding van DJ Kevin werden de knallers van 1980 tot nu gedraaid. De danseressen van de Showgroup Inner Fire zorgden ervoor dat de sfeer er al snel inzat en er pas uit ging toen het licht aan ging. We kunnen dus, samen met de beregezellige openingsavond spreken van een zeer goede voorbereiding op het Grote Carnavalsweekend over een paar weekjes. Dat natuurlijk van start gaat op woensdag 2 maart. 

Dit jaar hebben we voor de “We gaan naar Rio” avond dat plaatsvindt op 12 februari, weer een aantal danseressen en een echte Brass Band.

12 februari: “We gaan naar Rio” avond (entree niet leden €7,50)

2 t/m 8 maart: Carnavals week

Voor meer info en data www.degaanders.nl