Aanstaande zaterdag Rio Avond !!!!!

Aanstaande zaterdag is het “We gaan naar RIO” avond in Het Blesse Paard te Stompwijk. Deze avond hebben wij al Carnavalsvereniging in het leven geroepen omdat dit jaar het Carnavalsseizoen wat langer is als vorig jaar. Namelijk duurt het dit jaar bijna 4 maanden!!!. Speciaal voor deze avond hebben we dit jaar een aantal andere Carnavalsverenigingen uitgenodigd om hun eens een lesje te leren hoe je een echt feestje bouwt. Want dat kunnen de inwoners van Het Gaandriaanse Rijk natuurlijk als de beste. Op deze avond hebben wij ook een echte Brass band uitgenodigd. Hun zullen de echte Braziliaanse klanken door Het Blesse Paard laten gaan. Dit festijn wordt nog verder in Zuid-Amerikaanse sferen gebracht door de aanwezigheid van Braziliaanse dansers en danseressen en een heuse Limboact. (info: www.migenia.nl)

Wij zien natuurlijk graag dat iedereen verkleed komt. Maar dit verplichten wij u natuurlijk niet. Hierbij ook een herinnering voor iedereen die zich nog niet hebben aangemeld voor de Carnavalsoptocht. Inschrijven kan via onze site www.degaanders.nl

 12 februari: “We gaan naar Rio” avond vanaf 21:00. (Entree niet leden €7,50)

2 t/m 8 maart: Carnavalsweek.

 Voor meer info en data www.degaanders.nl

 C.V. De Gaanders