De afgelopen 2 dagen was het NK junioren in Hoorn

 Daarom even een berichtje om aan jullie te laten weten hoe het is gegaan. Door de harde wind waren het erg zware omstandigheden, het ijs was zacht en aan de tijden was te zien hoe zwaar het was. Helaas niet helemaal mijn ding. Maar toch begon ik met een goede 500m. Na een hele week vrij weinig te hebben kunnen trainen i.v.m. een liesblessure was mijn opening redelijk goed. 11.8 met een eindtijd van 43.07 eindigde ik op de 9e plek! Daarna werd de 1500m verreden, hier wou ik mezelf graag laten zien. Maar helaas liep het anders. Na een goede start kreeg ik een erg lastige wissel. Ik moest inhouden en verloor daardoor erg veel snelheid. Weer opgang komen viel me zwaar en mijn rit liep niet lekker meer. 2.16.74 was een dramatische 13e plek waard. Erg jammer want in het klassement zakte ik ook terug naar de 13e plek. Enkel de eerste 12 mogen starten op de laatste afstand dus dit moest een goede 2e dag worden. Gister heb ik toen alles op alles gezet op de 1000m. Hij liep goed en ik reed 1.25.25 dat een 7e plek waard was. Mooi tussen alle sprinters. Dit is mijn redding geweest en heeft me alsnog een plaats op de 3km opgeleverd. Gelukkig! De 3km was erg zwaar, harde wind, nat ijs maar met een tijd van 4.48.14 werd ik nog wel 7e en in het eindklassement ben ik op de 8ste plek geëindigd. Ik baal nog steeds heel erg van de 1500m. Echt pech dat die zo is gelopen maar al met al het ik het redelijk gedaan. Groetjes Eline