Voor mensen die van dieren houden

Lieve mensen, die van dieren houden en vooral veehouders en hobbylandbouw huisdierhouders en ook paardenhouders!

Dit jaar is het 10 jaar geleden, dat de vreselijke, en ik durf het bijna niet uit te spreken, mond- en klauwzeer uitbraak was. Misschien een moment om bij stil te staan en vooral strijdbaar te zijn en blijven tegen het massaal doden van dieren bij een dergelijke dierziekte uitbraak!! Je zult je beste dieren maar eens verliezen; generaties lange foklijnen……….

Nog zijn er mensen, die deze tragedie niet te boven zijn gekomen. Houdt daarom hygiëne en de quarantaine maatregelen in ere en blijf strijden in Nederland en in Brussel voor een diervriendelijk gezondheidsbeleid!

Let op: zelfs paardenziektes zijn in aantocht!

Groetjes, Marjolein Steenstra