Srednaag-ed

Srednaag—ed = Geen Gaanders!! Beste Gaandrianen,Bij deze willen wij benadrukken dat wij van Srednaag-Ed niet behoren tot de carnavalsvereniging de Gaanders. Wij hebben uiteraard wel dezelfde passie, te weten carnaval. Ook hebben wij een aantal ex Gaanders in de gelederen met de nodige Raad & Opper ervaring. Maar daar houden de overeenkomsten wel op.Dus onze wekelijkse acties in de Dorpsketting zijn op eigen initiatief. Deze week strip nummer 3 in de Dorpsketting. De strips 1&2 werden louter positief ontvangen, onze tekenaar Geraldinho had er eigenlijk 2 klaar voor de editie van deze week. Maar een scannerstoring zorgde ervoor dat wij deze week maar 1x mogen genieten van zijn tekenkunsten.Volgende week meer over de activiteiten en plannen van Srednaag –Ed tijdens onze reis naar RIO. Tot zaterdag in Het Blesse Paard??Faala x3

Pr Commissie Srednaag-ed volg ons ook via twitter: @srednaaged