Erben v.d. Lans 1ste en Bram de Roode 3de in ijshal Leiden

Zaterdagochtend 12 februari waren er district wedstrijden voor de benjamins en mini’s. Bij de mini’s werd Erben 1ste. Een hele knappe prestatie nadat Erben ook nog vorige week op de Weissensee 42 en 50 km. heeft gereden. Bram haalde weer een knappe 3de plek. Gefeliciteerd jongens, grote klasse. Bij de mini’s meisjes reden Myrthe, Fleur en Mandy. Mandy ondanks val, reed een pr op 2 ronden. Joy viel ook op twee ronden, maar liep daarbij een dikke knie op waardoor ze de tweede keer niet meer kon schaatsen. Freek viel met twee ronden, waardoor hij niet in de prijzen viel. Met 1 ronde wel een pr. Youp reed op alle twee de afstanden een mooi pr.

Bij de benjamins vlogen de seconden van hun pr af. Amy. Jelsie en Davy hebben heel wat van hun pr af gehaald. Ook jullie hebben het goed gedaan. Dus weer goed gepresteerd. Ik heb erg van jullie genoten.Voor de volledige uitslag zie de web-site.

Groetjes Marjo