Valentijnsdansmiddag Dorpshuis grandioos succes

 Zondagmiddag was het dan eindelijk zo ver: dansmiddag met medewerking van Around Sixty. En: wat hebben de heren geweldig gespeeld, de sfeer zat er direkt al in. De eerste noten hadden nog niet geklonken, of de dansvloer stond al helemaal vol en dat is gebleven tot het eind aan toe. Rock ’n Roll, stijldansen, zelfs line-dansen, het kón allemaal. We hadden volle bak, het was ontzettend druk, maar ook ontzettend gezellig. De mensen, die geweest zijn kunnen dit allemaal beamen, de mensen die niet geweest zijn, hebben een grandioze, gezellige dans/praatmiddag gemist. Maar: u krijgt allemaal nog een herkansing: medio april komt Around Sixty nogmaals bij ons optreden.

Heren van Around Sixty, nogmaals bedankt voor de gezellige middag!

Wordt vervolgd, Trees van Velzen