“Let’s play darts!”

 Nog even en het is weer zo ver, we gaan weer darten!!!

Voor de eerste ronde kan je weer kiezen of je vrijdagavond 25 of zaterdag 26 maart wilt gooien. Deze rondes zijn de voorrondes welke plaats zullen vinden in Café de Gouden Leeuw in Stompwijk.

De tweede ronde en tevens finale-avond is op 16 april in “De zalen van de Meester” in Zoeterwoude.

Op vrijdag 25 maart zal ook Ruud’s Darts World (dé dartspeciaalzaak uit Den Haag) weer aanwezig zijn met zijn stand. Dus een ieder die nog dartspullen nodig heeft, kan bij hem terecht voor alles wat met darten en biljarten te maken heeft. Dit jaar gaan we weer kijken of we ook weer jeugdpoules kunnen maken. Inschrijven kan als je geboren of woonachtig bent in Stompwijk of Zoeterwoude en vanaf 12 jaar.

Voor de aanvangstijden en verdere informatie kun je kijken op www.stompwijkzoeterwoudedarts.nl. Daar staat ook op dat je vanaf heden kunt inschrijven in Stompwijk bij Café de Gouden Leeuw en in Zoeterwoude bij Ons Huis, Café de Meester, Slijterij het Drankenhuys en bij Café De Drie Klavers.

Let’s play darts: hét toernooi wat ook leuk is voor mensen die maar af en toe een pijltje gooien.

Organisatie Stompwijk Zoeterwoude