Bardancing Beatz

 

Afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren we helaas maar 1 keer geopend en dat was uiteraard de gebruikelijke zondag. Er was veel in- en uitloop en de après ski kaarten werden ook in rap tempo verkocht! Daarnaast was het zoals altijd weer erg gezellig en onder het genot van een drankje en een muziekje werd het weekend weer goed en gezellig afgesloten.

Glamorous Friday

Aankomend weekend zullen we 2 keer geopend zijn! Een daarvan is de vrijdag en zal alles in het thema staan van glamour. Zoals het thema ook al zegt zal bardancing Beatz er die avond glimmend uitzien. Trek ook allemaal wat glamorous aan en de avond zal zoals altijd weer helemaal top worden. De deuren zullen op vrijdag om 9 uur geopend zijn en dan zal het feestje los barsten tot in de late uurtjes. Uiteraard zijn er ook weer kaarten verkrijgbaar aan de bar voor Apr̀es ski maar, schiet op want de kaarten zijn bijna uitverkocht en op = op.

Naast glamorous Friday zullen we aankomend weekend ook zondag weer geopend zijn. De deuren gaan op zondag zoals altijd 6 uur open en dan zal het weekend weer goed worden afgesloten onder het genot van een drankje en een muziekje. Ook zondag zal er weer mogelijk zijn om kaarten voor Après ski te kopen.

Après ski

Het is bijna zover het feest van het voorjaar in bardancing Beatz! Op 12 maart om 9 uur zal het feest helemaal los barsten als DJ `Maurice de platen aan elkaar draait. Dj Maurice staat bekend om zijn grote après ski cd’s van de skihut en is natuurlijk ook bekend geworden in discotheek de skihut waar hij altijd heeft gedraaid. De laatste kaarten voor après ski zijn nog verkrijgbaar voor maar 5,- en indien voorradig 7,50 aan de deur.

Voor meer info over de huidige agenda, laatste foto’s en nieuwtjes check de site www.beat-z.nl.

MvG Bardancing Beatz