De Gingers helpen u op weg naar het straatcarnaval

 

op zaterdag 5 maart!

 · Heeft u altijd al deel willen nemen aan de carnavalsoptocht?

· Heeft u ooit wel eens een taxi van 14 meter gezien?

· Zoekt u gezellig vervoer naar het straatcarnaval bij De Bles?

Dit alles kan als u met De Taxi van De Gingers meerijdt!

Hoe het werkt, dat leest u hieronder!

Op zaterdag 5 maart is het eindelijk weer zo ver, dan staat de grote Gaandriaanse carnavalsoptocht op het programma! Ook dit jaar zullen De Gingers (carnavalsvrienden van De Gaanders) u met de grootste taxi uit de Gaandriaanse geschiedenis vervoeren naar De Bles.

Als zaterdag 5 maart de optocht aan u voorbij is getrokken, zullen De Gingers als een van de laatste wagens met een hele grote versierde trailer langs u rijden! Op dat moment grijpt u uw kans en kunt u via een trap aan de achterkant van de trailer op onze Taxi stappen. Aan boord van onze taxi is uiteraard een drankje en een hapje aanwezig en de taximeter staat uit! U rijdt dus geheel gratis mee met de Taxi! Het leuke van dit alles is dat u bij De Bles (of waar dan ook) weer af kunt stappen en u zich vervolgens volledig op het straatcarnaval kunt storten! U zult op deze manier de optocht een keer vanaf de andere kant meemaken! Wij hopen u te mogen begroeten op Stompwijks grootste Taxi!

Tot zaterdag 5 maart op de carnavalswagen van De Gingers.

Pr. De Gingers www.degingers.nl