Carnavalsconcert fanfare Juliana

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet is Stompwijk volgend weekend voor één weekend omgedoopt tot Gaandrië. Het hele weekend zal er carnaval gevierd worden, zowel op straat als in “Het Blesse Paard”. Ook dit jaar zal fanfare Juliana weer van zich laten horen in dat feestelijk geheel. Op zondag 6 maart zal de fanfare een carnavalsconcert houden. Deden we dat vorig jaar nog met het Jeugdorkest, dit jaar zal het voltallige orkest weer van zich laten horen. Bijzonder aan dit concert zal zijn dat het in nauwe samenwerking is met het Oud prinsenkoor. Samen met de Oud Prinsen zullen wij een aantal bekende nummers ten gehore brengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het bekende “Tulpen uit Amsterdam” en het prachtige “Conquest of Paradise”.  Verder zal de fanfare een echt Rio programma voor u spelen. Zelf zijn wij al aardig in de Caribische sfeer en u zult waarschijnlijk ook moeilijk stil kunnen blijven zitten bij het horen van die vrolijke klanken. Gelukkig krijgt u ook tijdens het concert al volop de gelegenheid om lekker te dansen en zo nog meer te genieten van de muziek. Heeft u wel zin in zo’n gezellige middag en bent u benieuwd naar de fanfare in samenwerking met het Oud Prinsenkoor? Kom dan 6 maart naar “Het Blesse Paard” te Gaandrië. Het concert begint om 15.00 uur. Tot dan! Met muzikale groeten, Fanfare Juliana