Srednaag-Ed onthult carnavalsplannen!!

logo srednaagAfgelopen zaterdag was het zover, de carnavalsplannen werden onthuld aan Prins Wim III, Page Margret en Opper Ronald. Dit alles vond plaats in de opbouwschuur van Srednaag- Ed bij Rinus & Remon. Prins, Page & Opper kwamen niet met lege handen, maar met een heerlijke bak warme grillworst (met kaas) verzorgd door Stefke22. Toen we zo goed als compleet waren maakten we ons op voor de presentatie van het plan van 2011.

Dit is het beknopte verhaal:
Veel ideeën zijn onze vergadertafel gepasseerd , maar veel van die ideeën bleken niet haalbaar. De tickets naar RIO gingen ons budget van een joetje de man ver te boven. Toen bleek dat de tickets van RIO naar Gaandrië wel betaalbaar waren hebben we 14 tickets geboekt. Speciaal voor Gaandrië vliegen wij de Los Canarios Amarillos, oftewel De Gele Kanaries in voor het RIO feest in Gaandrië.

Om de komst van deze sterren uit RIO te vieren hebben wij een voor Gaandrië ludieke actie opgezet. Wij hebben speciale voetbalplaatjes ontwikkelt van de Gele Kanaries uit RIO.

Vanaf a.s. woensdag 23 februari t/m zaterdag 5 maart krijgt een ieder die een boodschap doet bij Supermercado Coop Conde 1 voetbalplaatje van een Gele Kanarie. Er zijn er 15 in totaal. In deze Dorpsketting zit in de middenpagina het speciale verzamelalbum waarop alle sterren geplakt kunnen worden. Heb je ze allemaal verzameld inclusief de gouden kip, dan maak je kans op één van de prijsjes die we speciaal voor de jeugd t/m 12 jaar beschikbaar stellen (daarover volgende week meer).

srednaag 1   srednaag 2  

Tijdens de optocht is het mogelijk om handtekeningen te verzamelen en je album compleet te maken.

Toen we dit plan onthuld hadden en het applaus getemd was, werd het tijd om de plaatjes erbij te halen. Aan Prins Wim, Page Margret & Opper Ronald was de eer om de allereerste gaandriaanse voetbalplaatjes in ontvangst te nemen en ze in hun verzamelalbum te plakken. Dit deden ze onder groot enthousiasme.

Toen ook nog de karinspectie langs kwam en onze kar goedgekeurd werd volgens de laatste veiligheidsnormen bedankten we Prins, Page & Opper voor hun komst en werd er nog flink nagepraat.

Faala x3
Pr commissie Srednaag-Ed
Twitter: @srednaaged & facebook.com/srednaaged