Potgrondactie fanfare Juliana!

 Aan het weer te merken wordt het weer lente. En als het weer lente wordt dan houdt fanfare Juliana zoals altijd haar jaarlijkse potgrondactie! Dit jaar is dat op zaterdag 19 maart.
Zoals gebruikelijk komen wij deze dag bij u langs om de potgrond en/ of tuinaarde direct bij u te bezorgen. Dat is zowel voor u als voor ons heel voordelig.
Zo hoeft u niet naar de bouwmarkt of het tuincentrum om zakken aarde te halen. Geen gedoe bij het in en uitladen en sjouwen van die altijd zware zakken. Op 19 maart brengen
wij de aarde tot uw tuin! 

Ook sponsort u ons met de aanschaf van deze potgrond en/of tuinaarde. Van de opbrengst van deze actie kunnen we bijvoorbeeld weer leuke nieuwe muziek aanschaffen (waarvan u dan natuurlijk weer kunt genieten tijdens een van onze concerten)!
De zakken potgrond en tuinaarde van 40 Liter kosten € 3,- per stuk. Koopt u 5 zakken tegelijk dan betaalt u hiervoor maar € 14,-  

Vanaf half 10 komen wij langs de deuren. Denkt u niet thuis te zijn of bent u bang ons net te missen en zo de potgrond aan uw neus voorbij te zien gaan? Geef dan uw bestelling alvast door via een e-mail aan fanfarejuliana@hotmail.com of een telefoontje naar 06-45944495. Dan kunnen wij er voor zorgen dat er sowieso potgrond bij u bezorgd wordt!

Met muzikale groet, Fanfare Juliana

P.S. ons eerst volgende concert is een duo concert met de st. Jans fanfare uit Zoeterwoude. Dit zal op zaterdagavond 2 april zijn, in het muziekcentrum in Zoeterwoude.