Bardancing Beatz

 Afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren we 2 keer geopend. Zaterdag was onze befaamde Après-ski! Hiervoor hadden wij DJ Maurice uitgenodigd om bij ons te komen draaien. Al vroeg op de avond ging het publiek al helemaal los en kregen we het gevoel dat we zo van de piste waren afgelopen! Toen Dj Maurice eenmaal achter de draaitafel was gaan staan, kon het feestje echt beginnen. Er werd gefeest en gedanst als nooit van te voren. Na een geweldige avond met veel gezelligheid en sfeer kwam jammerlijk ook weer een einde en ging iedereen tevreden naar huis. Op de zondag waren we uiteraard ook weer geopend. Hierin werd nagepraat over de après-ski party en wat er verder in het weekend gebeurt was. Dit allemaal onder de lekkerste beats en onder het genot van een drankje. Het foute uurtje kwam zoals gewoonlijk ook weer langs.

Aankomende week

Aankomende week zijn we opnieuw tweemaal geopend! Vrijdag hebben Ladies Night. De vrouwen hebben op deze dag tot 23.00 korting op alle consumpties uit het assortiment! De deuren zullen opengaan rond 21.00 uur.

Wil je meer weten over ons, onze feesten en onze agenda? Surf dan snel naar onze site : www.beat-z.nl !

Wij wensen jullie nog een fijne school en werkweek en we zien jullie snel genoeg weer.

Met vriendelijke groeten, Bardancing Beatz