Potgrondactie fanfare Juliana

                                              

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk weer zo ver. Dan is het weer tijd voor de jaarlijkse potgrondactie van fanfare Juliana! Aan de natuur kun je al goed merken dat het weer lente begint te worden en ook het weer geeft u waarschijnlijk wel de nodige kriebels, om weer eens lekker in de tuin te gaan werken of gewoon lekker te zitten. Moet er nog wel het een en ander gedaan worden om uw tuin echt lente en zomer klaar te maken? De fanfare komt u helpen! Wij brengen potgrond en tuinaarde naar u toe. Zo hoeft u niet eerst naar het tuincentrum maar kunt u zaterdag gelijk beginnen aan het opknappen van uw tuin!

Ook steunt u hiermee de fanfare. Van de opbrengst van de potgrondactie kunnen wij nieuwe instrumenten en muziek aanschaffen.
Zowel de zakken tuinaarde als de zakken potgrond kosten € 3,- per stuk. Koopt u 5 zakken in één keer dan betaalt u slechts €14,-!
zaterdag  zullen wij vanaf half 10 door het dorp lopen om u de potgrond of tuinaarde te verkopen. Bent u zaterdag niet thuis of bent u bang onze actie net mis te lopen dan kunt u een bestelling doen. Stuur dan een e-mail naar
fanfarejuliana@hotmail.com of bel 06-45944495 dan zorgen wij dat uw bestelling geregeld wordt.

Met muzikale groeten, Fanfare Juliana