Vrijwilligers gezocht!!!

 Aanstaande vrijdag en zaterdag zijn de nationale vrijwilligersdagen. Onder het motto “NL Doet”.

Na een lange periode van verbouwen en restaureren is het dan zover we kunnen gaan opruimen en schoonmaken. Tevens willen we de banken in de was zetten. Zodat de kerk van binnen weer gebruiksgereed is. Indien u vrijdag of zaterdag nog een paar uurtjes tijd heeft bent u van harte welkom.

En denk nu niet het is in de kerk en daar hoor ik niet thuis. Iedereen is welkom en dat hebben de afgelopen maanden vele mensen laten zien.

Zo hebben wij u geïnformeerd over de inzet van de Prins, page en de raad van elf en hun gevolg. Maar de carnavalstijd is voorbij en nu is het de beurt aan u nuchtere Stompwijkers. Uiteraard zijn ook de Gaanders ook nog van harte welkom.

Onze aannemer is binnen gereed met activiteiten en de acties in eigen beheer zijn ook in de afrondende fase.

Wij verwelkomen u graag op vrijdag 18 maart of zaterdag 19 maart vanaf 10 uur.

Wilt u zich aanmelden dan kan dat bij het secretariaat op woensdag, en vrijdag van 10 tot 12. 071-5801604. Aanmelden is echter niet noodzakelijk. U kunt komen en gaan wanneer het u schikt, elke inzet is welkom.

 Namens het kerkbestuur, C.A. Bergen