Afgelopen zondag was het zover

 

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover !!!!Onthulling van Het Gaanderspad

Afgelopen zondag was het moment voor de Prins en Page van vorig jaar. Hans en Patricia konden  eindelijk het `Gaanderspad` onthullen onder toeziend oog van Opper John en de Raad van 11. Dit stukje voetpad tussen de Meerlaan en de Meer en Geerweg kon natuurlijk niet uitblijven. Want nu kan iedereen veilig naar de Meer en Geerweg. En dit allemaal dankzij Hans en Patricia.

Uitreiking van de Wisseltrofee

En ook afgelopen zondag heeft onze Prins van dit jaar de wisseltrofee uitgereikt aan de Limit/Beatz. Omdat deze jongens de mooiste kar hadden gemaakt met de Optocht. Dus hier waren Prins Wim, Page Margret, Opper Ronald en natuurlijk ook de jongens van de Raad van 11 bij aanwezig. Let op !!!! Woensdag 11 Mei Algemene Ledenvergadering in Het Blesse Paard.

3x Alaaf

PR. De Gaanders      

www.degaanders.nl