Gezamenlijk concert Fanfare Juliana en de St. Jan’s Fanfare

Gezamenlijk concert Fanfare Juliana en de St. Jan’s Fanfare

Op zaterdag 22 januari ben ik aanwezig geweest, bij het concert van Fanfare Juliana, welke werd gegeven in sporthal Meerhorst. Het was heel bijzonder. Geweldig zo’n groot fanfareorkest. Daar mag u best trots op zijn als Stompwijker.  De St. Jan’s Fanfare is daarom zeer vereerd, dat Fanfare Juliana op 2 april a.s. naar Zoeterwoude komt om een gezamenlijk concert te geven. Dit mag u natuurlijk niet missen. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit.

Het vervoer naar Zoeterwoude hoeft geen probleem te zijn. Gewoon bus 32 nemen en uitstappen bij halte Swetterhage. Dan 100 meter doorlopen en daarna naar rechts de Schenkelweg op lopen. Na + 100 meter komt u bij het Muziekcentrum aan uw linkerhand.

De zaal is open om 19.15 uur en het concert begint om 20.00 uur.

U bent van harte welkom bij dit concert. De toegang is gratis.

Ervaar de sfeer van het muziekcentrum!!

Vriendelijke groet,

St. Jan’s Fanfare Zoeterwoude

Jan van Bemmelen