Stompwijk Summerland 2008

Stompwijk Summerland 2008

Na de succesvolle start van Summerland in 2007 ging de organisatie met veel enthousiasme nadenken over hoe deze eerste editie te overtreffen. Een exclusieve vrijdagavond werd toegevoegd en vanaf toen was het eerste weekend van juli voor de meeste Stompwijkers volgeboekt. Een heuse Dinershow waar zo’n 180 mensen konden genieten van een heerlijke maaltijd met achtergrondmuziek van de Booming Piano’s. Na het diner gingen de tafels en stoelen aan de kant en een spectaculair begin van het weekend was een feit. Op zaterdagavond startte het festival met optredens van de cabaretiers Martijn Oosterhuis en Iwein Segers. Vervolgens werden de artiesten Leaf, Dennis en Amouk goed ontvangen door het publiek en zorgde onze lokale beroemdheid Paultje Pils voor een geweldige show op het Van der Haar plein. In de GTO dancetent was Roy Gates de hoofdact en in de andere tenten wisten de look a likes U2, Jan Smit en Marco Borsato menig bezoeker te verrassen (net echt!). De zondagmiddag/avond van Summerland 2008 deed niets onder voor de zaterdagavond. De meest bekende ‘onbekende’ band stond dit jaar voor het eerst in Stompwijk en met succes! Fragment werd na hun optreden direct vastgelegd voor het jaar erna en ook in 2010 konden we het niet laten om ze de Stompwijkse gezelligheid te onthouden. Verder konden de bezoekers genieten van optredens van Stripped en Dj Yorit. Een ware suprise act was ook aanwezig, politicus Hilbrand Nawijn deed zijn ding en dit zorgde voor vele lachwekkende en leuke reacties.