Uitslag kaartavond Blesruiters

Afgelopen vrijdag 18 maart was het weer kaarten bij ons. We hadden toch nog 8 tafels en konden ook weer wat nieuwelingen verwelkomen. Jet Overdevest en Anneke van Bemmelen deden voor de eerste mee en dat ging erg goed.  De uitslag was als volgt:

1.  Gré Luk                               5943 pt.

2.  Kees de Jong                     5337 pt.

3.  Lenie van Ruijven              5330 pt.

4.  Jos van Doorn                   5258 pt.

5.  Bertus  Reijgersberg         5220 pt.

6.  Alfons Belt                        5178 pt.

7.  Nico Bolleboom                5175 pt.

8.  Theo de Jong                 5059 pt.

Poedelprijs ging naar Charles van Bohemen. De volgende kaartavond is op vrijdag 8 april. Op deze avond doen wij tevens de verloting voor degene die 6 keer of meer aanwezig zijn geweest. Er zit een maar aan. Degene die getrokken wordt moet wel aanwezig zijn anders gaat de prijs naar de volgende.