Zoey 1e en Manja 6e bij districtswedstrijd

Zoey 1ste en Manja 6de bij districtwedtrijd

Afgelopen woensdagavond was er de schaatswedstrijd voor junioren A, B en C in Haarlem. Voor onze vereniging kwamen Manja van Wissen en Zoey v.d. Bosch aan de start. Ikzelf was niet aanwezig, maar ik hoorde van de moeder van Manja dat er supersnel ijs was en Manja haar pr”s van de zaterdag ervoor weer wat kon aanscherpen .

Twee pr’s aan het eind van het seizoen en zesde werd bij de junioren C. Goed hoor. Zoey reed ook een hele goede wedstrijd en werd bij de meisjes junioren A eerste. Zij mocht dus op het hoogste treetje haar 1ste prijs in ontvangst nemen. Lang geleden Zoey dat we bij de junioren eerste waren. Gefeliciteerd.

Ik wens jullie bij de laatste wedstrijden veel succes.

Manja van Wissen   500 mtr      48.09 sec. pr     1000 mtr       1.34.43 sec. pr.

Zoey vd.Bosch         500 mtr      45.35 sec.          1500 mtr      2.20.74 sec.

Groetjes Marjo van Veen