Fool Speed Ahead

Help Fool Speed Ahead naar Schippop

Hallo Stompwijk,

Wij, Fool Speed Ahead, proberen via een contest op Ongekend Talent aan een podiumplek op Schippop in Schipluiden te komen. Schippop is een festival wat enigszins te vergelijken is met het oude Stomppop. De contest werkt als volgt: via de site van Ongekend Talent moeten wij voor 1 april 12.00 uur zo veel mogelijk stemmen binnen halen van onze fans (jullie dus). Per ip-adres kan je 1 keer stemmen, dus als je bijvoorbeeld ook op werk over een computer beschikt is het mogelijk om vaker op ons te stemmen. Uit de top 5 na de stemronde wordt uiteindelijk door de organisatie van Schippop de winnende band gekozen.

Stemmen kan via:

http://ongekendtalent.nl/contests/wie-speelt-straks-op-schippop-2011

dan even zoeken naar Fool Speed Ahead (we staan als 12e op de eerste pagina) en op het stemvakje achter onze band klikken. Dus Stompwijk, als jullie voor vrijdagmiddag 1 april massaal op ons stemmen, dan maken wij kans om ook buiten onze dorpsgrens naam te gaan maken.

Groeten, Fool Speed Ahead