Jeugd Muziekweekend

Jeugd Muziekweekend 2011

Net als elk jaar gaan het jeugdorkest en alle leerlingen van de fanfare weer op weekendkamp. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Het is weer gelukt om een mooie locatie te vinden waar we een weekend lang met elkaar muziek kunnen maken. Natuurlijk gaan we ook nog allerlei andere leuke dingen doen. Het belooft weer een enorm gezellig en actief weekend te worden. We verblijven vlak bij de bossen, net als vorig jaar, dus ga vast op zoek naar je wandelschoenen. Zoek dan ook gelijk je zwemspullen op, want ook een mooi groot zwembad is in de buurt. Je begrijpt het al we gaan ons ook dit jaar niet vervelen!

Het inschrijfformulier is al enige tijd terug uitgedeeld. Om een aantal zaken goed te kunnen regelen is aan alle leerlingen en leden van het jeugdorkest het verzoek om voor 1 april je inschrijfformulier in te leveren. Bij voorkeur aanstaande woensdagavond tijdens de repetitie. Schrijf de datum alvast in je agenda, 3 t/m 5 juni.

Groetjes de Kampcommissie, Arie, Hans, Robert en Yvonne.