Lezersenquête Dorpsketting

 In de Dorpsketting van deze week ontvangt u voor het eerst in de geschiedenis van de Dorpsketting een lezersenquête. Tegenwoordig worden mensen steeds vaker geïnformeerd via email of wordt er even een website gecheckt. Ook de Dorpsketting heeft geïnvesteerd in de moderne communicatiemiddelen met een vernieuwde website en is nu makkelijk te lezen op www.stompwijk.nl. Daarnaast is het mogelijk om via Twitter korte berichten te plaatsen op deze site.

Voor sommige lezers zullen deze ontwikkelingen een reden zijn om de papieren versie niet meer te lezen maar voor anderen juist niet. Wij zijn daarom erg benieuwd naar uw mening. Leest u de Dorpsketting iedere week trouw en kijkt u er naar uit op dinsdagmiddag of zet u liever de computer aan om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt in en rondom ons dorp? Wij horen het graag van u en vragen een paar minuten van uw tijd om de enquête  in te vullen. Volgende week dinsdagavond 6 april halen de redactie en bestuursleden van de Dorpsketting de formulieren bij u thuis op tussen 18.00 en 20.00 uur. Mochten wij u niet thuis treffen dan vragen wij u om het formulier in de brievenbus van het redactieadres  te doen (Dr v Noortstraat 88). Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.

Redactie en bestuur van de Dorpsketting.