Stompwijk ’92

 

Aankomende zondag spelen de dames om 12.00 uur tegen Heerle. Dit alweer de laatste wedstrijd van het zaalseizoen!

Bij deze wil de afdeling handbal de balsponsor, de COOP, alvast bedanken voor hun bijdrage.

Een beetje support kunnen de dames wel gebruiken, komt u ze aanmoedigen?

Wedstrijdverslag Dames 1

Vandaag stond de wedstrijd tegen ROAC op het programma. In het begin van de wedstrijd gingen we gelijk op tot de stand 5-4 was in het voordeel van ROAC. Daarna liep ROAC iets uit en was de stand 8-5. Dit lieten we niet verder uitlopen en we kwamen terug tot 8-7. Maar toen lieten we ROAC weer wat uitlopen en werd het 11-7. Uit eindelijk gingen we de rust in met een stand van 13-10 in het voordeel van ROAC. Na de rust konden we nog wat terug komen en tot 15-14 bleven we bij ROAC in de buurt. Maar de doelkansen die we hadden gingen er niet meer in en uiteindelijk was de eindstand 24-17 in het voordeel van ROAC.

Volgende week zondag spelen we onze laatste wedstrijd tegen Heerle om 12:00 uur. Tot dan!

Groetjes Lilian