Beatz

 Afgelopen weekend waren we jammer genoeg maar een keer open. Dit was uiteraard op de zondag. Nadat we eerst van het heerlijke lente zonnetje hadden genoten, gingen om 6 uur de deuren open van de gezelligste kelder van Nederland! De mensen kwamen stuk voor stuk binnen en al snel stond de kelder vol! Ook de kaarten voor het Paasfeest werden aan de lopende band verkocht. Maar aan een gezellige avond moet ook een einde komen, en de deuren werden rond een uurtje of 11 weer gesloten.

Aankomende week zijn we twee keer geopend!

Vrijdag 1 april zijn we vanaf 21.00 geopend met het thema Mix XXL. Dit thema staat garant voor de lekkerste mixjes op de dansvloer en in het assortiment!

Op de zondag zijn we uiteraard ook weer open. Kom onder het genot van drankje en de beste beats je weekend afsluiten. De deuren zullen o18.00 open gaan!

Hot beatz Zaterdag 8 april hebben wij het thema Hot Beatz!

Op deze avond zullen de lekkerste beats voorbij komen en zullen wij garant staan voor een hete avond! Ook zal er deze avond een special act langskomen! Wil je weten wat de special act is? Kom dan en vindt het op de avond zelf uit!

 

Paasfeest

Het is alweer bijna zover! Nog een maandje en het is Pasen! Dit zullen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor dit feest is er wel kaartverkoop. De kaarten zijn € 5,- per stuk en te halen aan de bar in Bardancing Beatz. Wees er snel bij, want op = op! De voorverkoop is inmiddels al begonnen. 

 

Wil je meer weten over ons, onze feesten en onze agenda? Surf dan snel naar onze site : www.beat-z.nl !

Wij wensen jullie nog een fijne school- en werkweek en we zien jullie snel genoeg weer.

Met vriendelijke groeten, Bardancing Beatz.