Polen uit de bocht

Polen uit de bocht

De bestuurder van een personenauto raakte op zondag 3 april omstreeks 17.15 uur op het Oosteinde de macht over het stuur kwijt, waarna hij van de weg raakte en in een sloot naast de weg terecht kwam. Diverse hulpverleningsinstanties zagen bij aankomst dat de inzittenden, drie Poolse mannen, in de leeftijd van 19, 25 en 28 jaar en afkomstig uit Zoeterwoude zelf uit de auto waren gekomen en in de berm stonden. Zij bleken allen gewond te zijn en werden met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Hoewel niet duidelijk werd wie van de mannen de auto had bestuurd heeft de politie van één van hen een bloedproef afgenomen. De beide andere mannen hadden voordat het medisch onderzoek was afgerond het ziekenhuis al verlaten. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding en tracht vast te stellen welke persoon de bestuurder van de auto is geweest.