Stompwijk Summerland

Stompwijk Summerland bestaat 5 jaar!

Inmiddels vijf jaar geleden werd Stompwijk Summerland voor de eerste maal georganiseerd. Een nieuw concept werd gelanceerd en Stomppop was verleden tijd. In de jaren hierna volgde nog vele veranderingen en bleef het festival ieder jaar vernieuwend. De vrijdagavond werd een exclusieve avond die ieder jaar weer iedereen deed verrassen. Van een complete Dinershow tot een WK barbecue met zwembad, het kon niet gek genoeg.

Dit jaar bestaat Stompwijk Summerland vijf jaar en dat betekent een nog groter feest dan voorgaande jaren. Met dit gegeven is de organisatie gaan brainstormen over wat nog meer allemaal mogelijk is op het parkeerterrein van Stompwijk ’92. Na vele hersenspinsels is hier een compleet nieuwe terreinindeling uitgekomen. Vernieuwend kun je het zeker wel noemen, van twee tenten naar één tent en Summerland haar eigen open lucht discotheek ‘StarBeatz’. Voor een complete 3D animatie van deze nieuwe indeling kun je de video bekijken op www.5jaarstompwijksummerland.nl. Oude herinneringen ophalen van vier jaar Stompwijk Summerland is ook heel goed mogelijk. Al het beeldmateriaal van de afgelopen vier jaar staat namelijk ook op deze website. 

Eerste artiest Stompwijk Summerland 2011

En dit is niet de minste. Deze band heeft geen banaan, maar zal het 5-jarig bestaan van Stompwijk Summerland niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Deze zevenkoppige band uit Volkel en Uden heeft al vele mensen versteld doen staan. Met een mix van allerlei muziekstijlen wordt elke zaal, feesttent of festival omgetoverd in één groot feest. Een ware theatershow volop gekkigheid met nummers als Koning Pintenman, Echte vrienden, Schijt aan de Bazen en Nooit meer nuchter. Band zonder Banaan, of terwijl BZB, zal op zaterdagavond 2 juli 2011 een kanon van een optreden weggeven tijdens het 5-jarig jubileum van Stompwijk Summerland!

Volgende week meer over vrijdagavond 1 juli 2011, een exclusieve avond die niet terugdeinst voor de Dinershow van Stompwijk Summerland 2008. Houdt deze Dorpsketting en de Summerland website dus in de gaten voor meer informatie wat betreft de programmering. Volg Stompwijk Summerland nu ook via Twitter of wordt vrienden op Facebook en Hyves.

www.stompwijksummerland.hyves.nl

www.twitter.com/_summerland_

www.5jaarstompwijksummerland.nl

www.stompwijksummerland.nl