Let’s play darts!

In menig huishouden of kroeg wordt er volop getraind met darten. En niet geheel zonder reden want komend weekend wordt de 2e ronde van het Stompwijk-Zoeterwoude darttoernooi gespeeld. Tijdens deze ronde maken de inmiddels geplaatste spelers een laatste kans op een finaleplek. De heren spelen volgens het “knock-out”-systeem en de dames spelen in poules. Op deze manier wordt het aantal deelnemers teruggebracht naar 2 finalisten bij de heren en 2 finalisten bij de dames. De indelingen staan inmiddels op de website www.stompwijkzoeterwoudedarts.nl. Ook verdere informatie staat op deze site. De finalisten zullen tevens op deze avond de finale gaan spelen, waardoor zaterdag de winnaars van dit toernooi bekend zullen zijn! Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om hun favoriet te komen aanmoedigen tijdens dit spannende toernooi op zaterdag 16 april a.s. in “De zalen van de Meester” in Zoeterwoude. Toegang is gratis.

Wij hopen op een gezellige, sportieve zaterdagavond met veel mensen die hun favorieten komen aanmoedigen en een verrassende uitslag!

Tot zaterdag! De organisatie