Beatz

Afgelopen weekend waren we jammerlijk maar één keer open. Dit was uiteraard op de zondag. Nadat we eerst van het heerlijke lente zonnetje hadden genoten, gingen om 6 uur de deuren open van de gezelligste kelder van Nederland! De mensen kwamen stuk voor stuk binnen en al snel stond de kelder vol! Ook de kaarten voor het Paasfeest werden aan de lopende band verkocht.

Maar aan een gezellige avond moet ook een einde komen en de deuren werden rond een uurtje of 11 jammer genoeg weer  gesloten.

Aankomende week zijn we ook maar één keer geopend. Dat is op de zondag. Dit is echter wel een speciale zondag, want zoals iedereen weet is het Pasen! Deze zondag staat ook bij ons in het teken van het Paasfeest! Voor dit feest zijn helaas nog maar een aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij want dit feest mag je niet missen! De deuren zullen rond 9 uur open gaan.

De agenda voor de komende periode is als volgt:

Zondag 24 april Paasfeest

Zaterdag   7 mei Hawaï Party

Vrijdag 20 mei Flirtnight

Wil je meer weten over ons, onze feesten en onze agenda? Surf dan snel naar onze site: www.beat-z.nl ! Wij wensen jullie nog een fijne school- en werkweek en we zien jullie snel genoeg weer.

Met vriendelijke groeten, Bardancing Beatz