Beste Kinderen

Beste kinderen

Ik, Carmen Olijhoek, wil graag een Popkoor oprichten. Ooit heb ik samen met mijn zus een kinderkoor gehad, bij ons in Stompwijk. Mijn ambitie is een popkoor op te richten, dat bestaande muziek zingt en een eigen draai kan geven  aan een popsong.

Popkoor is een vrijwillige aangelegenheid en alle mensen die hieraan meewerken, doen dit vrijwillig. We werken met een vast team dat o.a. bestaat uit een muzikaal leidster en choreografe. Ons doel is op een creatieve en muzikale manier bezig te zijn met muziek, maar vooral gezelligheid, lachen en lekker uit je dak gaan is natuurlijk net zo belangrijk! Omdat wij geheel bestaan uit vrijwilligers, kunnen wij geen garantie geven op optredens en cd-opnamen. Dit is natuurlijk wel ons streven en wij doen er alles aan om dit te bewerkstelligen. 

Het wordt geen koor met de tekst voor je neus!

Ik wil graag een swingend popkoor dat op hoog niveau kan zingen, in combinatie met dans. Mijn streven is proberen om er een feestje van te maken tijdens de repetities en wellicht met optredens!

Ik ben op zoek naar 8 kinderen maar misschien wel 10 kinderen, in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar. Mocht je uitgekozen worden om mee te doen in  Popkoor dan betekent dit dat je gemiddeld 3 tot 4x per maand op een zondag moet repeteren op zang en dans. Tevens verwachten wij dat je minimaal één seizoen lid blijft van Popkoor. Als lid van Popkoor zul je soms ook een verjaardagsfeestje af moeten zeggen vanwege repetities of optredens. Optredens, cd-opname en andere activiteiten buiten de repetities om kunnen ook op een andere dag vallen.

Denk je na dit bovenstaande nog steeds; Ja ik wil? Dan nodigen wij jou van harte uit op de auditie die gehouden wordt op a.s. zondag 5 juni in het Dorpshuis in Stompwijk.

Je kunt je via e-mail opgeven: fotografiecarmen@hotmail.com

Na aanmelden krijg je een inschrijfformulier dat je mee neemt naar de auditie.

Carmen