Hallo handballers

Hallo handballers daar in Stompwijk

Vandaag naar Stompwijk ‘92 geweest om te kijken hoe de dames het er van afbrachten om de strijd om lijfsbehoud in de klasse waarin ze nu uitkomen.

Het was leuk om te zien hoe de jeugd het overgenomen heeft van hun moeders. Ja, veel van die moeders heb ik mogen trainen eind jaren 70 en beging jaren 80. Met promoties van de 2e klas afdeling naar de 1e divisie.  Jammer dat ik weinigen van de ouders op de tribune heb ontmoet, maar het was wel ver rijden naar Groesbeek.

De eerste  wedstrijd werd onnodig verloren, de 2e wedstrijd gaf een strijdend HVS o, nee Stompwijk ‘92 te zien en na de duidelijke overwinning was het klaar dat er  lijfsbehoud was in deze klasse. Een spannende wedstrijd met een 10 – 10 uitslag gaf de juiste verhouding weer.

Wellicht zien we elkaar nog eens in het Stompwijkse, in ieder geval de groeten van Jan Mackaay