parochieberichten

Weekvieringen

vrijdag       22 april 15.00 uur kruiswegviering met parochiekoor voorganger Mw. Riet v.d.Ham

Zaterdag    23 april 19.00 uur paaswake eucharistieviering met het EMS koor  Voorganger pastoor J. v.d.Bie.

Zondag      24 april 11.00 uur 1e paasdag eucharistieviering met parochiekoor.   Voorganger Em. Pastoor Hv.d.Plas

Misintenties

Zaterdag 23 april 19.00 uur voor de overleden weldoeners van de parochie, Kees Luk, Jan v. Rijn, overleden ouders v. Rijn – Van der Hulst, Jannie Suyten- v. Leeuwen, Truus Hilgersom- Verhart, Annie van der Burg- v Veen, Will v.d. Brink – Luiten,  Nico van Boheemen, Aad en Tiny Luk – Bakker, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Corrie Bolleboom – Zoetendaal.

Zondag 24 april 11.00 uur voor de overleden weldoeners van de parochie

Piet Roeling, overleden ouders Turkenburg—v.d. Kroft, Carla Noordermeer – Sterenland, Jan v. Wissen, overleden familie Hagen- Schuijt, Nico v. Boheemen, Piet v.d. Arend, Arie en Rika v. Santen – Verhagen, Leen en Josien Olsthoorn – Lourens, Arie Marie en Kees Olsthoorn, Ge Hoogervorst, Toos v. Boheemen – Warmenhoven, overleden ouders v.Boheemen -v.d. Krogt, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, An Koeleman -v. Veen, Aad en Tiny Luk – Bakker, Fam. Knijnenburg -v. d. Lubbe, Riet Knijnenburg -v. Vliet, Jannie Suyten-v. Leeuwen, Jan Kerkvliet, Douwe de Winter, Truus Hilgersom- Verhart, Will v.d. Brink – Luiten,  Aad Luk, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Corrie Bolleboom – Zoetendaal.

Kerkhulpen                               Kosters                                           Lectoren               Misdienaars

Zaterdag 23–04  19.00 uur John Olyhoek/  frieda van Santen          geen                   Yvet Zandbergen/   Inge Rotteveel    

 Zondag    24-04  11.00 uur  Adriaan Hilgersom Rienus Odijk                                      Ashley Janson/    Simon v. Es

Vastenactie Ghana Tot na de paasvieringen kunt u eventuele giften voor de vastenactie  deponeren in de offerbus in de kerk of in de brievenbus van het secretariaat.

Hartelijk dank, MOV Stompwijk

Dopen Wilt u uw kind laten dopen! Graag 6 weken van te voren opgeven aan het secretariaat. De volgende doopviering is op 15 mei na de zondagsviering. De Doopvoorbereiding voor deze viering heeft reeds plaatsgevonden. Daarna is de viering is op zondag 24 juli na de zondagsviering. Die voorbereiding voor deze viering is op woensdag 6 juli 0m 19.30 u in de pastorie.

Door het H. doopsel op 17 april is in onze gemeenschap opgenomen: Kim van der Krogt (8 jaar) en Jan van der Krogt ( 6 jaar)

Wij lopen de Kruisweg op Goede VrijdagWij nodigen u allen uit om op Goede Vrijdag om 15.00 uur samen de kruisweg van Jezus te gaan. Jezus moest zelf het zware kruis dragen van het huis van Pilatus tot aan de berg Golgotha waar Hij gekruisigd werd. In onze kerk hangen op veertien plekken heel mooie gebeeldhouwde staties, stilstaanplekken, die ons herinneren aan wat er onderweg allemaal gebeurde. In deze viering proberen we te ontdekken wat het lijden en sterven van Jezus voor ons betekent. De kruiswegstaties zijn dit jaar door een aantal vrijwilligers heel mooi gerestaureerd, dus u kunt vooral op deze Goede Vrijdag zien hoe mooi ze geworden zijn.

Uitnodiging ook aan de eerste communicantjesNet als andere jaren  nodigen wij jullie speciaal uit om mee te lopen langs de kruiswegstaties. Maar iedereen die het een mooi gebaar vindt om mee te lopen, kan dit natuurlijk doen. Na afloop brengen we hulde aan het kruis door een kaars aan te steken.

Riet van der Ham